Bestuur van C&T computerclub

 Buiten om hun beroepsbezigheden hebben de bestuursleden de taak opgenomen om C&T te besturen in hun kostbare vrije tijd. Sommige bestuursleden hebben naast het besturen van C&T nog extra andere taken binnen C&T, zoals co√∂rdineren van Atari, Photoshop Helpdesk, enz..

Voorzitter

johan 10c

Arnout Johan 03 744 14 43  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Johan is ook verantwoordelijke van de volgende groepen:
Linux e-mail naar e mail rond.
W
indows en PC e-mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Secretaris

robert 10c

Robert Kokken 0475 92 35 83  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Robert is ook verantwoordelijke van de volgende groepen:
Photoshop e-mail naar e mail rond.
Helpdesk e-mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
PC hardware e-mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester  

dirk 10cDirk De Roy 03 449 98 56  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Dirk is ook verantwoordelijke van de volgende groep:
Atari e-mail naar e mail rond.
Leden bestand en adres veranderingen e-mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwsbrief Shift eindredacteur

roby 10c

Robert Van Hemeldock 0486 84 51 26 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Correspondentie:

C&T v.z.w.

Nieuwstraat 34, B-9150 Rupelmonde

Vergaderlokaal voor alle groepen

Wijkcentrum 't Pleintje

St.-Rochusstraat 106, Deurne (Antw.)