Demo: KeePassXC van 8 maart 2021 om 20.00 uur was een succes

Spreker: Johan Arnout. 

We maakte gebruik van Zoom om virtueel te vergaderen. Geen fysieke vergaderingen tot nader order wegens de richtlijnen betreffende de strijd tegen het Coronavirus. Wens je de zoom handleiding te downloaden, klik dan hier.

KeePassXC - Platformoverschrijdende wachtwoordbeheerder.

KeePassXCsvgNooit meer een wachtwoord vergeten. Sla wachtwoorden veilig op met behulp van standaardversleuteling. Typ ze snel in desktopapplicaties en gebruik onze browserextensie om in te loggen op websites.

KeePassXC versleuteld.

Volledige database-encryptie met behulp van 256-bits AES-standaard. Volledig compatibel met KeePass Password Safe-formaten. Uw wachtwoorddatabase werkt offline en vereist geen internetverbinding.

PlatformoverschrijdendKeepass welcome
Elke functie ziet eruit, voelt, werkt en is getest op Windows, MacOS en Linux. Je kan een naadloze ervaring verwachten, ongeacht het besturingsstysteem dat je gebruikt.

Open source
De volledige broncode wordt gepubliceerd onder de voorwaarden van de GNU General Public License en beschikbaar op GitHub. Gebruik, inspecteer, verander en deel naar believen. Bijdragen van iedereen zijn welkom.