Bestuur van C&T computerclub

Buiten hun beroepsbezigheden hebben de bestuursleden de taak opgenomen om C&T te besturen in hun kostbare vrije tijd. Sommige bestuursleden hebben naast het besturen van C&T nog extra andere taken binnen C&T, zoals coördineren van Atari, Photoshop, helpdesk, enz...

Voorzitter

johan 10c

Arnout Johan 03 744 14 43  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Johan is ook verantwoordelijke voor de volgende groepen:
Linux: e-mail naar e mail rond Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
W
indows en pc: e-mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Secretaris

robert 10c

Robert Kokken 0475 92 35 83  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Robert is ook verantwoordelijke van de volgende groepen:
Photoshop: e-mail naar e mail rond Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Helpdesk: e-mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pc-hardware: e-mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester

dirk 10cDirk De Roy 03 449 98 56  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Dirk is ook verantwoordelijke van de volgende groep:
Atari: e-mail naar e mail rond Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ledenbestand en adresveranderingen e-mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwsbrief Shift-eindredacteur

roby 10c

Robert Van Hemeldock
0486 84 51 26 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

C&T Correspondentieadres:

C&T v.z.w.

Nieuwstraat 34, B-9150 Rupelmonde.

Vergaderlokaal voor alle groepen:

Wijkcentrum 't Pleintje

St.-Rochusstraat 106, Deurne (Antw.).