Bestuur van C&T computerclub

Buiten hun beroepsbezigheden hebben de bestuursleden de taak opgenomen om C&T te besturen in hun kostbare vrije tijd. Sommige bestuursleden hebben naast het besturen van C&T nog extra andere taken binnen C&T, zoals coördineren van Atari, Photoshop, helpdesk, enz...

Voorzitter

johan 10c

Arnout Johan 03 744 14 43  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Johan is ook verantwoordelijke voor de volgende groepen:
Linux: e-mail naar e mail rond Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
W
indows en pc: e-mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Secretaris

robert 10c

Robert Kokken 0475 92 35 83  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Robert is ook verantwoordelijke van de volgende groepen:
Photoshop: e-mail naar e mail rond Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Helpdesk: e-mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pc-hardware: e-mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester

dirk 10cDirk De Roy 03 449 98 56  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Dirk is ook verantwoordelijke van de volgende groep:
Atari: e-mail naar e mail rond Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ledenbestand en adresveranderingen e-mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwsbrief Shift-eindredacteur

roby 10c

Robert Van Hemeldock
0486 84 51 26 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

C&T Correspondentieadres:

C&T v.z.w.

Nieuwstraat 34, B-9150 Rupelmonde.

Vergaderlokaal voor alle groepen:

Wijkcentrum 't Pleintje

St.-Rochusstraat 106, Deurne (Antw.).

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze demo's en helpdesk datums.

Na uw aanvraag, zie ook uw email of spam filter na om uw inschrijving te bevestigen.